PDA

View Full Version : Any Mod online now?



EyeintheSky57
02-13-2013, 01:35 AM
I keep getting an error message when I am trying to reply to the post on mealworm breeding.

The error says something about URL's and forbidden words.

Problem is that my post does not contain any type of URL or anything that would be considered forbidden.

Please help. By PM or on here.

Thanks.

EyeintheSky57
02-13-2013, 01:47 AM
Nevermind.

Through trial and error, I figured out I could not use the word: I.M.M.O.B.I.L.E.

Without the "."'s. Strange word to ban.

Embrace Calamity
02-13-2013, 01:54 AM
Maybe it was a byproduct of banning the word "mobile"?

EDIT: I guess not. Unless it's just due to your post count.

~Maggot

EyeintheSky57
02-13-2013, 02:08 AM
Maybe it was a byproduct of banning the word "mobile"?

EDIT: I guess not. Unless it's just due to your post count.

~Maggot

Thanks.

Its just hard to post when you cant figure out which of the seemingly acceptable words you typed might be the problem.

Riverside Reptiles
02-13-2013, 10:54 AM
I don't have any issues with typing immobile.
In general, we don't have " banned" words here. We do have software that will edit certain words (foul language).
But it still allows the post. So, I'm not sure what your issue was. It wasn't the word immobile though.

EyeintheSky57
02-13-2013, 12:52 PM
I don't have any issues with typing immobile.
In general, we don't have " banned" words here. We do have software that will edit certain words (foul language).
But it still allows the post. So, I'm not sure what your issue was. It wasn't the word immobile though.

Thanks. It my just be a fluke.

I own a vBulletin forum gaming website so I am very used to some of it's quirkier features. My guess is the issue relates to my low posts number.

I also got the same error when "quoting" a helpful post that included the Leopard Gecko Care Guide link. I thought it was strange then too since that link was from elsewhere in these same forums.

Thanks though. Great site.