29 January 2017: Something is broken on GU.

Elizabeth Freer

Active member
[MENTION=1]Marty[/MENTION]

It's been a week or so. Something is broken with GU's edit function. When I click on the initial post to edit, all I get is a blank page. It seems to be happening randomly. This problem has affected at least the following threads (initial posts):
Someone on FB told me a week ago they could not sign up to join GU or to message admins. There is no way for me to tell whether that's been fixed.

All feedback is appreciated. :)
 
Last edited:

Hilde

Administrator
Staff member
Along with the other problem you mentioned a few days ago, it's software, and being looked into.
 

Elizabeth Freer

Active member
[MENTION=1]Marty[/MENTION]

It's been a week or so. Something is broken with GU's edit function. When I click on the initial post to edit, all I get is a blank page. It seems to be happening randomly. This problem has affected at least the following threads (initial posts):
Someone on FB told me a week ago they could not sign up to join GU or to message admins. There is no way for me to tell whether that's been fixed.

All feedback is appreciated. :)

I know Marty and the Admin stopped by today with a software update. How did that go?

In particular that update has not fixed my problems editing the above posts and others.

I've also noticed that sometimes the posts do not update themselves very quickly. For instance, someone posts and I reply. For "the longest time" my post is there, but the updated "count" does not show on the left side of the forum page.

Just sharing in case these issues are relevant.

I'm hoping fixes are still in the works. :)
 
Top